KVALITETSTILBEHØR TIL BOBIL OG CAMPING!
 

 
hydrauliske støtteben.png

HYDRAULISKE STØTTEBEN
MA-VE Premium

HELAUTOMATISK HD PARABOL
ASR 800 • SR Mecatronic

navigasjon.png

4.0 NAVIGASJON
Easina Drive

 
ryggekamera.png

RYGGEKAMERA
Easivision AL-CAM 10 Pro

høytaler - subwoofer.png

HØYTALERE OG SUBWOOFER
Easisound K6.1 og Easisub R8.0

solcellepanel.png

SOLCELLEPANEL
Easipower M100

RIKS-TV ANTENNE
Tonna

Peugeot 30 Garage-01.jpg

Egnet for
helårsbruk!

En bybobil er lettere å kjøre på smale grusveger og bruer på skog og fjellturer, der vi jakter og fisker, eller går på ski. Stålkarosseri tåler mer enn plast/aluminium. Veldig praktisk å bruke som bil eller som bobil. Bybobiler har to store nødutganger, bakdør og sidedør. Mye lettere å bruke den anonymt ved parkering, og eventuell overnatting i byer og ved kjøpesentre

 

Bravia Swan

Elegant og bevegeldig som en svane! Akkurat passelig stor, for å kjøre en tur på trange veier i europeiske metropoler eller for å styre oss over bratte veier under fjelltoppene. SWAN tar oss gjennom de vanskelige tilgjengelige hjørner av verden - til naturperlene!

 
 
 

Reis på første klasse!

PhoeniX-liner har alltid stått for luksus, eleganse, generøsitet og finesse.Utseendet på PhoeniX-liner ble spesielt utviklet med harmoniske kurver, stilig og engasjerende vennlig – et integrert smil – med et fremtidsrettet design. Ikke rart at våre liners betraktes som de vakreste kjøretøyene på markedet.

bravia-18.jpg
 

Phoenix

Tyskbygd høykvalitetsbil som siden oppstarten I 1997 har stått for luksus, eleganse, generøsitet og finesse. Utseendet på PhoeniX-liner ble spesielt utviklet med harmoniske kurver, stilig og med et fremtidsrettet design Phoenix betraktes som noen av de vakreste kjøretøyene på markedet.

 
 
 

Om natten
i 1000 stjerners hotellet

En lokasjon til å  drømme om, stjerne himmel inkludert.
Herlig avslappet og utsovet kan du starte dagen  neste morgen. 

karmann stjernenatt.jpg

Karmann

Bobiler er frihet, hverdagsmobil og et sted du kan trekke deg tilbake - alt i ett – og desto viktigere er det å finne akkurat den riktige. Tyske Karmann Mobil er Eura Mobils søstermerke for innredede kassebiler, også kalt bybobiler. Bybobiler har blitt en ny trend i bobil- bransjen og er egnet for alle bobilinteresserte, også for folk i storbyene. Bobilene fra Karmann er kompakte og velutstyrte. De lar seg lett parkere i trange bystrøk og kan brukes som en bil nr 2.